Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Klett Klett blog Novinky z Klettu Interaktivní podpora Aventura nueva 1

Interaktivní podpora Aventura nueva 1
22.3.2023
foto

Od září 2023 bude k dispozici kompletní interaktivní podpora k prvnímu dílu Aventura nueva 1. Jako ochutnávku nyní zveřejňujeme 0. až 2. lekci – prohlédnout si ji bez nutnosti registrace a přihlášení můžete zde (odkaz je platný dva měsíce). Podporu pro druhý díl vyvineme do konce následujícího školního roku.

 

Pro interaktivní tabule ve třídě

Interaktivní podpora je umístěna na nově vyvinuté platformě IZZI. Ta je přímo přizpůsobená pro práci na interaktivní tabuli ve třídě, ale je určena i pro běžné notebooky / počítače. Lze ji rovněž provozovat na chytrých mobilních telefonech.

 

Jak se k interaktivní podpoře dostat?

Jsme si vědomi dlouhého vývoje interaktivní podpory k Aventura nueva, a proto jsme se rozhodli ji nabídnout všem učitelům a žákům, kteří budou od září 2023 vyučovat podle Aventura nueva 1, zdarma. V průběhu května / června vyučujícím pošleme e-mail, ve kterém je vyzveme, aby nám dali vědět, zda tomu tak bude. Obratem bezplatně pošleme unikátní kód pro vstup do portálu s platností 24 měsíců. Vyžadována bude pouze bezplatná registrace, přihlášení a aktivace pomocí zmíněného kódu. V případě jakýchkoliv dotazů nám napište na e-mail klett@klett.cz.