Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Klett Klett blog Novinky z Klettu Zřízení jazykové laboratoře pomocí financování z IROP SŠ

Zřízení jazykové laboratoře pomocí financování z IROP SŠ
6.3.2023
foto

IROP nyní přijímá žádosti o podporu ve třech výzvách pro střední školy v celé České republice (výzva č. 42, 43 a 44). Dotace jsou určeny mj. na podporu práce s digitálními technologiemi. Financovat lze nákup vybavení pro odbornou jazykovou učebnu, jednoduše řešeno hardware a software vybavení.

Klett nakladatelství je specialistou ve vývoji interaktivních materiálů pro výuku cizích jazyků na SŠ. Vybavíme Vámi vybranou učebnu notebooky / tablety (dle Vaší preference) a dalším příslušenstvím (sluchátka, myši, dokovací stanice aj.) pro žáky, kteří se učí německy. Zároveň, budete-li si přát, zajistíme i hardware vybavení pro učitele: interaktivní tabuli, učitelský notebook pro řízení aktivit všech žáků atd. Všem žákům a učitelům navíc poskytneme interaktivní přístupy do portálu mCourser k výukovým sadám Direkt interaktiv 1–3 nebo d.leicht 1–4. To vše včetně instalace a zaškolení učitelů němčiny, případně posílení internetové infrastruktury dle dohody s Vaším správcem sítě.

Detailnější shrnutí možností využití IROP SŠ pro zřízení jazykové laboratoře pro německý jazyk naleznete v PDF zde.

Pokud se Vaše škola chystá využít dotace z programu IROP, rádi se přihlásíme do vypsaného zadávacího či výběrového řízení na dodávku odborné učebny pro výuku cizích jazyků. Máte-li zájem o financování jazykové laboratoře z jiných zdrojů, nabízíme Vám nezávazné zpracování cenové nabídky.

Jsme si jisti, že vedení Vaší školy má jistě o IROP SŠ podrobnější informace. Ovšem pokud ne, kdykoliv se na nás obraťte. Napište na e-mail lukas.tykal@klett.cz nebo volejte na telefonní číslo 603 927 305.