Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Věděním k úspěchu aneb Úspěšně ke zkouškám

icon
1.11.2017 v 14:30 hod.

icon
Kaiserštejnský palác, Malostranské nám. 37/23, 110 00 Malá Strana


icon
8 z 25


Věděním k úspěchu aneb Úspěšně ke zkouškám
Úspěšné složení jazykové zkoušky z němčiny, maturity nebo mezinárodní zkoušky typu Goethe-Zertifikat je nejen ukončením dlouhodobého učení nebo studia cizího jazyka, může být i vstupenkou k úspěšné kariéře. Jazykové zkoušky testují jazykové dovednosti, nespornou pravdou je ale také to, že pro úspěch při testování a především pro efektivní přípravu je velmi vhodné znát test a umět se na něj připravit. Seminář má za cíl seznámit pedagogy s aktivitami a technikami, které vedou žáky k získání strategií pro úspěšné složení jazykové zkoušky.

Mgr. Tomáš Černý
Absolvoval VŠB – Technickou univerzitu v Ostravě a univerzitu v Kolíně nad Rýnem. Věnuje se výuce dospělých studentů i gymnaziálních žáků, působí jako krajský metodik pro NJ, externí spolupracovník Cermat, je školitelem pro státní maturitu pro německý jazyk a examinátorem mezinárodních zkoušek Goethe-Institutu. Je spoluautorem učebnice Direkt a Cvičebnice k nové maturitě.



Přihlášení na seminář




Výše uvedené údaje budou použity pro registraci účastníka a pro zaslání organizačních informací o semináři. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete na www.klett.cz/osobniudaje

* Vyplňte v případě, že se jedná o akreditovaný seminář.