Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Miniprojekty?! Ne! Na to nemám čas! Opravdu?

icon
1.11.2017 v 13:20 hod.

icon
Kaiserštejnský palác, Malostranské nám. 37/23, 110 00 Malá Strana


icon
25 z 25


Miniprojekty?! Ne! Na to nemám čas! Opravdu?
Také máte pocit, že nestíháte probrat veškeré učivo a na zábavné a tvořivé aktivity nezbývá moc času? Přijďte na tvořivý workshop, kde si ukážeme, jak lze v běžné výuce efektivně zařadit aktivity projektového typu, podpořit samostatnost žáků, jejich kreativitu a stimulovat je k dalšímu učení. Vybrané miniprojekty ke slovní zásobě, gramatickým jevům a reáliím německy mluvících zemí si vyzkoušíme na "vlastní kůži". Workshop je vhodný pro vyučující na ZŠ i SŠ, nápady ale jistě využijete i v JŠ a při soukromé výuce.

Mgr. Zuzana Beňová
Absolvovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze (dějepis a německý jazyk), absolvovala také studijní pobyty v zahraničí (Düsseldorf, Dresden). Působí na vyšší odborné škole a na střední průmyslové škole, spolupracuje s několika jazykovými školami. Absolvovala školení pro hodnotitele ústní i písemné části státní maturity. Je autorkou učebnicového souboru a metodiky pro střední školy d.leicht (1. a 2. díl).


Přihlášení na seminář




Výše uvedené údaje budou použity pro registraci účastníka a pro zaslání organizačních informací o semináři. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete na www.klett.cz/osobniudaje

* Vyplňte v případě, že se jedná o akreditovaný seminář.