Přinášíme nápady. Sdílíme zkušenosti.

Na výuku reálií německy mluvících zemí aktivitami pomocí nových médií

icon
1.11.2017 v 11:20 hod.

icon
Kaiserštejnský palác, Malostranské nám. 37/23, 110 00 Malá Strana


icon
25 z 25


Na výuku reálií německy mluvících zemí aktivitami pomocí nových médií
Workshop představí metody a způsoby výuky, jak se dají jednotlivá témata reálií německy mluvících zemí úspěšně zakomponovat do výuky němčiny. Děti a mládež komunikují, experimentují, učí se a hrají pomocí nových medií. Účastníci si tak na vlastní kůži vyzkouší mnoho úloh s obsahem reálií. V popředí stojí vizuální materiály, orientace na sebeobjevování a na obsah učení, kreativní práce s texty, interaktivní cvičení a nejrůznější komunikativní úkoly mezi partnery.

Mgr. Petra Moskva
Absolvovala Filozofickou fakultu Ostravské univerzity (Učitelství pro SŠ, Německý jazyk a ZSV), mnoho zahraničních stáží se zaměřením na rozšiřující vzdělání jazykových pedagogů (Rakousko, Německo, Itálie), stínování pedagogů v zahraničí a metodických a didaktických kurzů (Goethe Institut, KVIC, Jazyková agentura Hello atd.). Spolupracovala s organizací CERMAT jako tvůrce pracovních listů pro ústní část státní maturity. V současnosti pracuje jako učitelka NJ a ZSV, koordinátorka mezinárodních projektů a předsedkyně předmětové komise Další jazyky na Gymnáziu a OA Orlová.


Přihlášení na seminář




Výše uvedené údaje budou použity pro registraci účastníka a pro zaslání organizačních informací o semináři. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete na www.klett.cz/osobniudaje

* Vyplňte v případě, že se jedná o akreditovaný seminář.